• Tuinontwerp

Hovenier Eindhoven

Op zoek naar een deskundige hovenier in de regio Eindhoven? Dan bent u bij Stoop Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn een full-service bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve en sfeervolle tuinen. Van landelijk tot een moderne sfeer, het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor onze hovenier in de omgeving van Eindhoven.

Stoop Tuinen: hovenier én meer in de omgeving Eindhoven

Stoop Tuinen is een full-service bedrijf. Dit houdt in dat wij uw tuin van begin tot einde kunnen verzorgen en u dus alles omtrent uw tuin uit handen kunt geven. Elk ontwerptraject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen en die neemt de tuinontwerper mee in zijn 3D-tuinontwerp. Wanneer u deze goedkeurt, kan onze hovenier aan de slag in uw tuin nabij Eindhoven.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Bij Stoop Tuinen beschikken we over een team met vakbekwame hoveniers met een passie voor tuinen. Deze verzorgen de aanleg en het onderhoud van uw tuin met grote zorg en nauwkeurigheid. Al het vrijgekomen afval dat is ontstaan bijhet onderhoud of de aanleg van uw tuin in Eindhoven, wordt netjes afgevoerd door onze hovenier.

Neem contact met ons op

Kiest u voor de aanleg van uw tuin door onze hovenier nabij Eindhoven? Of wilt u het onderhoud van uw tuin laten verzorgen door Stoop Tuinen? Neem in beide gevallen contact met ons op via (040) 283 10 04. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en beantwoorden al uw vragen.


Andere interessante pagina's:

Tuininrichting | Tuinaanleg hovenier | Tuin aanleggen Eindhoven