• Tuinontwerp

Tuindesign

Bent u zelf niet zo thuis in de wereld van tuindesign, maar wilt u wel genieten van een prachtige tuin? Schakel dan Stoop Tuinen in. Wij zijn gespecialiseerd in tuindesign en realiseren exclusieve en sfeervolle tuinen. Wilt u een moderne stijl? Of past een landelijke sfeer beter bij uw huis? Onze tuinarchitect adviseert u graag.

Stoop Tuinen: de specialist in tuindesign met jarenlange ervaring en veel vakkennis

Stoop Tuinen, gevestigd in Nuenen, heeft al jarenlange ervaring op het gebied van tuindesign en weet hierdoor precies wat het beste bij welke tuin past. Een tuin dient volgens ons namelijk een verlengstuk te zijn van uw huis en een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. Wij halen het maximale uit uw vierkante meters en doen meer dan het invullen van uw wensenpakket. We voegen ook daadwerkelijk iets toe.

Voorbeeldtuinen


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinarchitectuur als basis van uw tuin

Een mooie tuin begint volgens ons bij de tuinarchitectuur. De tuininrichting is de basis van uw tuin. Om uw wensen duidelijk in kaart te brengen, starten we elk ontwerptraject met een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen, eventuele ideeën en adviseren we over wat het beste bij uw huis past. Vervolgens meten we alles op en gaat de tuinarchitect aan de slag met het maken van een tuinontwerp. Dit doet hij in 3D. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin. Wanneer u tevreden bent over dit ontwerp, gaan onze deskundige hoveniers aan de slag. U kunt onze hoveniers overigens ook inschakelen voor het onderhoud van uw tuin.

Meer informatie of vragen?

Wilt u het tuindesign overlaten aan een tuinarchitect in Nuenen die een unieke tuin voor u realiseert? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wilt u meer informatie? Of heeft u nog vragen over de aanleg van uw tuin? Ook dan belt u ons. U bereikt ons via het telefoonnummer (040) 283 10 04. Wij zijn u graag van dienst!


Andere interessante pagina's:

Tuininrichting | Hovenier Nuenen | Tuinaanleg hovenier