• Tuinontwerp

Tuininrichting

Weet u niet helemaal wat u wilt met uw tuinrichting en kunt u wel wat advies gebruiken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Stoop Tuinen. Wij zijn een full-service bedrijf in Nuenen dat zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we alles omtrent uw tuininrichting uit handen nemen.

Hulp nodig bij uw tuininrichting? Wij zijn u van dienst

Wilt u iets totaal anders in uw huidige tuin? Of bent u onlangs verhuisd? Wij maken graag een ontwerp voor u. Samen realiseren we de tuininrichting die bij u en uw woning past. Bij Stoop Tuinen, gevestigd in Nuenen, geloven we namelijk dat uw tuin een verlengstuk is van uw huis en dat het een plek is waar u optimaal kunt ontspannen. Tuinarchitectuur is hierbij de basis.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Wanneer u ons inschakelt voor uw tuininrichting, start het traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zit dus nergens aan vast. In dit gesprek bespreken we uw wensen, gezinssituatie en huidige tuin. Deze verwerken we vervolgens in een 3D-ontwerp. Keurt u dit ontwerp goed? Dan gaan onze vakmannen aan de slag met de aanleg van uw tuin. U kunt onze hoveniers ook inschakelen voor het onderhoud van uw tuin.

Samen realiseren we uw droomtuin!

Wilt u hulp bij uw tuininrichting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (040) 283 10 04. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan ook naar het eerdergenoemde telefoonnummer. We zijn u graag van dienst en samen realiseren wij de tuin van uw dromen!


Andere interessante pagina's:

Tuinarchitect Den Bosch | 3d tuin ontwerpen | Moderne tuin