• Tuinontwerp

Kies voor een prachtig tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp! Ons team van tuinarchitecten staat garant voor moderne tuinontwerpen die u zullen verrassen. Stoop Tuinen ontwerpt en realiseert tuinen in de regio’s Nuenen, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg, maar ook daarbuiten. De tuinontwerpen worden gemaakt voor grote tuinen, bijvoorbeeld bij villa’s en landhuizen, maar ook voor stadstuinen, balkons of bedrijfstuinen. Incidenteel werken we ook aan opdrachten in het (semi-)openbaar gebied.

Hoe realiseren we voor u een prachtig tuinontwerp in 3D?

De eerste stap is de kennismaking. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor vertelt u over uw tuin, uw gezinssituatie, u laat wat foto’s en een plattegrond zien en vertelt uw wensen voor het nieuwe tuinontwerp. Vervolgens vertellen wij u hoe we het ontwerp voor uw tuin gaan aanpakken. Daarna komen we bij u thuis om de tuin in te meten en de overige zaken te inventariseren. Bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren worden geïnventariseerd. Daarmee hebben we de basis om voor u aan de slag te gaan.

Tijdens een vervolgafspraak tonen we u het tuinontwerp in 3D door middel van een aantal afbeeldingen. U krijgt op een duidelijke manier inzicht in hoe uw tuin eruit gaat zien. Deze presentatie wordt ondersteund met vele voorbeelden van eerder gemaakte mooie tuinen en we laten monsters zien van de materialen die we voorstellen. Uiteraard geven we u inzicht in de kosten om het tuinontwerp te laten aanleggen! Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze tuinontwerpen.

Moderne tuin met zwembad en veranda

Moderne tuin met zwembad en veranda

Moderne grote tuin renovatie

Moderne grote tuin renovatie

Moderne tuin voor het hele gezin

Moderne tuin voor het hele gezin

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Wat zijn de voordelen van een tuinontwerp?

Het maken van een tuinontwerp is relatief gezien een kleine investering die zijn geld dubbel en dwars waard is. Door onze duidelijke tuinontwerpen in 3D zijn er geen onplezierige verrassingen. U weet vooraf hoe de tuin eruit komt te zien. Bekijk de onderstaande video met beelden van het tuinontwerp in 3D en het uiteindelijke resultaat.

 

Onze tuinontwerpers zitten vol met goede ideeën. Ze helpen u om uw ideeën op een evenwichtige manier in uw tuindesign op te nemen, zodat uw tuin ook praktisch gezien goed gaat functioneren: een leefbare tuin. Daarnaast kunt u erop rekenen dat alle afmetingen kloppen. Stoop Tuinen is al meer dan 25 jaar werkzaam in en rondom Nuenen en we weten hierdoor precies hoe groot uw terras, oprit of pad achterom moet zijn. Ook de kosten zijn vooraf altijd duidelijk. Bij ieder tuinontwerp presenteren we een globale begroting waarin we laten zien binnen welke financiële grenzen uw tuin gemaakt kan worden. Kiest u grote of kleine bomen? De meest luxe of wat goedkopere tegels? U heeft zelf de touwtjes in handen!

Geïnteresseerd? Plan een vrijblijvend gesprek

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp van Stoop Tuinen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (040) 283 10 04. Onze medewerkers plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Wij zijn u graag van dienst! Bent u nieuwsgierig naar eerdere ontwerpen? Deze kunt u op afspraak tijdens kantooruren bekijken of via onze voorbeelden. U schakelt ons verder in voor de aanleg uw tuin.