• Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp! Ons team van tuinarchitecten staat garant voor moderne tuinontwerpen die u zullen verrassen. In onze presentatieruimte kunt u op afspraak tijdens kantooruren voorbeelden van eerder door ons gemaakte tuinontwerpen komen bekijken.
Stoop Tuinen ontwerpt en realiseert tuinen in de regio’s van Eindhoven, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Tilburg, maar ook daarbuiten. De tuinontwerpen worden gemaakt voor grote tuinen, bij villa’s en landhuizen, maar ook voor stadstuinen, balkons of bedrijfstuinen. Incidenteel werken we ook aan opdrachten in het (semi-) openbaar gebied. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze 3D tuinontwerpen.

Tuinontwerp: stappenplan en in 3D!

De eerste stap is de kennismaking. In een eerste vrijblijvende gesprek op ons kantoor vertelt u over uw tuin, uw gezinssituatie, u laat wat foto’s en een plattegrond zien en vertelt uw wensen voor het nieuwe tuinontwerp. Vervolgens vertellen wij u hoe we het ontwerp voor uw tuin gaan aanpakken.
Daarna komen we bij u thuis om de tuin in te meten en de overige zaken te inventariseren. Bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren worden geïnventariseerd. Daarmee hebben we de basis om voor u aan de slag te gaan.
Tijdens een volgende afspraak tonen we u het tuinontwerp in 3D door middel van een aantal afbeeldingen. U krijgt op een duidelijke manier inzicht in hoe uw tuin er uit gaat zien. Deze presentatie wordt ondersteund met vele voorbeelden van eerder gemaakte mooie tuinen en we laten monsters zien van de materialen die we voorstellen. En heel belangrijk: we geven u inzicht in de kosten om het tuinontwerp te laten aanleggen! 

Moderne tuin met zwembad en veranda

Moderne tuin met zwembad en veranda

Moderne grote tuin renovatie

Moderne grote tuin renovatie

Moderne tuin voor het hele gezin

Moderne tuin voor het hele gezin

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Tuinontwerp: de voordelen

Het maken van een tuinontwerp is relatief gezien een kleine investering die zijn geld dubbel en dwars waard is! Door onze duidelijke tuinontwerpen in 3D zijn er geen onplezierige verrassingen. U weet vooraf hoe de tuin er uit komt te zien. In onderstaande video ziet u beelden van het tuinontwerp in 3D met beelden van de tuin die net af is. 


Onze tuinontwerpers zitten vol met goede ideeën. Ze helpen u om uw ideeën op een evenwichtige manier in uw tuinontwerp op te nemen, zodat uw tuin ook praktisch gezien goed gaat functioneren: een leefbare tuin.
Alle afmetingen kloppen. Stoop Tuinen bestaat al meer dan 25 jaar en dus weten we precies hoe groot uw terras, oprit en pad achterom moeten zijn.
Ook de kosten zijn vooraf duidelijk. Bij ieder tuinontwerp presenteren we een globale begroting waarin we laten zien binnen welke financiële grenzen uw tuin gemaakt kan worden. Kiest u grote of kleine bomen? De duurste of de goedkopere tegels? U heeft zelf de touwtjes in handen!

Beginnen we bij stap1? Neem dan nu contact met ons op!