Kleine moderne tuin met keramische tegels

Kleine moderne tuin met keramische tegels

In minder dan 100 m2 een fijne leefbare tuin. Deze tuin in Nuenen heeft door het gebruik van siergrassen en bomen een groene uitstraling. Het grote terras geeft de bewoners de mogelijkheid om in het seizoen te genieten van een echte buitenkamer.

Moderne materialen

In deze kleine stadstuin zijn diverse moderne materialen gebruikt. De langwerpige keramische tegels benadrukken de lengterichting van de tuin. Keramische tegels zijn gemakkelijk in het onderhoud. Ze trekken namelijk geen vocht en vuil aan. Ook zijn ze kleurecht. Hier zijn ze gevoegd en heb je dus geen last van onkruid tussen de tegels.

Modern waterspel

Het sfeervolle waterspel loopt uit in een kleine strakke vijver. Het geluid van het stromende water werkt rustgevend en verdringt het geluid uit de omgeving. Het muurtje is gemaakt van polyester en lijkt op stukwerk. Omdat de muur van kunststof is, kan het stukwerk er nooit afvriezen. Ook hier weer het voordeel van moderne materialen!

Kleine tuin met veel ruimte

Ondanks de bescheiden maten van deze stadstuin (kleiner dan 100 m2!) is het terras letterlijk een extra woonkamer. Bij gelegenheid wordt er zelfs een tent op gezet voor een verjaardag of feest. Door de eettafel achterop het terras te zetten ervaar je vanuit het interieur altijd de lange zichtlijn. Deze bewoners kijken dus zomer en winter uit op een sfeervolle groene ruimte.

Kleine Moderne Tuin Met Gele Hond Waterspel
Kleine Moderne Tuin Met Keramische Tegels
Kleine Moderne Tuin Met Muur Waterspel
Kleine Moderne Tuin Met Siergrassen
Kleine Moderne Tuin Met Siergrassen En Vijver
Kleine Moderne Tuin Met Waterspel